Sjov hverdag med bObles tumlemøbler

bObles tumlemøbler

Mangler du inspiration til en hverdag hvor barnet kan lege og fjolle i hjemmet, samtidig med at blive aktiveret og stimuleret? bObles har lavet en masse sindssygt gode multifunktionelle møbler, som børnene kan aktivere sig med, og endda uden tåle at komme i vand. 

Meningen med disse multifunktionelle møbler er at de skal bruges til at blive aktiveret på alle mulige forskellige måder, blandt andet med at man skal kunne klatre på dem, gå på dem, lege og hoppe på møblerne. 

Sjove og sikre lege

Tumlemøblerne er sikre at bruge da for eksempel tumle måtten og de andre møbler derfra er skridsikre og lavet så de heller ikke laver mærker i gulvet. Du er garanteret mange timers sjov og ballade med tumlemøblerne fra https://littlehappy.dk/bobles  

Lege med tumlemøblerne

Der er også elefanten fra bObles, som barnet kan kravle rundt ovenpå. Den leder op til mange sjove lege. Med sådan en lege elefant kan barnet bruge flere timer på at udvikle nye kreative lege og der bliver involveret en masse nye bevægelser, som også er med til at styrke barnets smidighed og motorik. 

De populære trædesten, er også med til at udvikle barnets sanser, fordi man bliver udfordret på hvor man træder og samtidig holde en balance. Trædestenene kan også bruges til lege hvor man skal hoppe fra den ene til den anden. Dermed bliver barnets gymnastiske sanser også styrket.  

De forskellige farver på træde klodserne er med til at styrke barnets synssans, da flere af dem er tredelte. Dette kan være ekstremt givende, da det er styrkende for barnets måde at skelne imellem ting og farver på. 

Der er også fisken som kan være enormt givende når barnet skal lære at bruge arme og ben på samme tid. Her kan barnet ligge på maven oven på fisken og lave store svømme bevægelser med både arme og ben. Barnet kan derudover også ligge på ryggen og lave svømmetag frem og tilbage.  

Tag bObles med i bad

Du kan også tage bObles med i badet. Ja du hørte rigtigt! hvis dit barn ikke er glad for at skulle i bad, eller at tage bad uden at sidde ned for eksempel, kan det være en kæmpe fordel at have bObles produkter at tage med, som barnet kan lege med i mens. Fisken er særligt god at have med i badet, da den netop fungere som en skammel. Den kan også med fordel tages med en tur i svømmebassin, pool eller stranden. 

Man kan med fordel sætte flere af bObles tumlemøbler op, og på den måde lave en lille forhindringsbane, som barnet skal komme igennem. Her ville barnet også blive godt udfordret på både de motoriske sanser men også på balancen, hvilket er rigtig sundt for et barns udvikling. Denne forhindringsbane byder op til massere af timers sjov og ballade, og det er også en leg man kan iddrage flere børn i og på den måde få skabt et sjovt bånd til de andre børn i vuggestuen, eller en sjov leg imellem søskende.