Skal du planlægge en firmafest?

Er du med i festudvalget på dit arbejde, og skal du i gang med at planlægge den næste firmafest? Firmafester er bare sjove, og det er noget, som nærmest alle medarbejdere nyder. Men har du ikke prøvet at være med til at planlægge en firmafest før? Her finder du en lille guide, der kan hjælpe dig med planlægningen af festen.

Start med at vælge et tema

En af de sjove ting ved en firmafest er, at du kan bruge tid sammen med dine kollegaer på en helt anden måde. For at gøre aftenen endnu sjovere kan det være en fordel at vælge et tema til festen. 

Temaet kan være alt mellem himmel og jord. Det kan være alt lige fra et casinotema til et 80’er-tema eller noget helt andet. Det kan også være festligt at lave et tema med sjove kostumer. Her skal alle møde op i et sjovt kostume. Det er en rigtig god måde at bløde op for stemningen.

Find på sjov underholdning

Til en firmafest er det ligeledes en fordel at planlægge underholdning. Det kan være, at du vælger at booke en tryllekunstner, en komiker eller noget helt andet. Du kan ydermere arrangere, at der skal foregå forskellige selskabslege i løbet af aftenen.

Bestil lækker mad og drikke

Sidst men ikke mindst skal der være lækker mad og drikke til festen. Husk at sørge for, at der er drikkevarer for enhver smag. Mangler du god vin, kan du prøve at tage et kig på Chardonnay.