Spar penge i juletiden

Det kommer nok ikke som en overraskelse for nogen, at julen er en dyr tid. Ville det ikke være rart at kunne spare lidt penge på denne tid af året? Det kan du faktisk sagtens gøre, hvis du beder alle, du skal give en gave, om at komme med en ønskeseddel sidst i oktober. Herved har du nemlig god tid til at forberede, hvad du skal købe til en billigere pris, når det bliver Black Friday. 

Tag en fridag på Black Friday

Det kan være en fordel at tage en fridag, når det er Black Friday. På den måde har du tid til både at handle online og i fysiske butikker. Har du taget en fridag, kan du i ro og mag sidde derhjemme i sofaen for at kigge på Black Friday smykker til din datter, dit barnebarn, din mor eller andre, der har smykker på ønskesedlen. 

Lav en liste med gavekøb

Inden det bliver Black Friday, bør du lave en liste med de ting, du gerne vil købe. Det er værd at have en prioriteringsliste til hver persons gaver. Det er det fordi, at du kan komme ud for, at den sweater som onkel Ove har ønsket sig ikke er sat ned i pris, når det er Black Friday. Derved har du hurtigt en ny gave, som du kan købe uden, at du skal bruge en masse tid på at finde ud af, hvad du skal købe i stedet. 

Nyd dagen og forkæl dig selv

Husk at nyde dagen og sæt eventuelt et beløb for, hvor mange penge du må bruge på dig selv. Du bliver helt sikkert fristet af alle de gode besparelser.