Få inspiration til praktisk og moderigtigt overtøj

Det danske vejr bærer ofte præg af et skiftende vejr, der består af regnfulde og blæsende dage, særligt når efteråret banker på. På disse dage er det rart med en jakke, som holder dig tør og vinden ude fra kroppen. Udover at ens overtøj gerne skal være praktisk, vægter mange kvinder udseendet højt. Du kan læse nærmere her og få inspiration til praktisk og moderigtigt overtøj.

Regnjakker i forskellige modeller

Måske du kender til problematikken i, at ens jakke både skal være praktisk og moderigtig?

Det findes heldigvis et bredt udvalg af jakker, såsom overtøj fra Rains, som overholder disse betingelser. Der fås i dag mange regnjakker i forskellige modeller, som er mere moderne end den traditionelle regnjakke, såsom en trenchcoat regnjakke eller en, der kan strammes ind i taljen. Denne nyfortolkning af regnjakken giver et mere spændende look.

Dunjakker i et vandafsvidende materiale

Et praktisk og moderigtigt valg er dunjakker, som er vandafviserende, der blandt andet fås hos Rains. En dunjakke er en varmere jakke, som både signalerer kvalitet i dets udtryk og holder sne og regn ude. De fås både i en længere og kortere model samt i forskellige farver. I dunjakker er der ofte plads til en sweater, hvilket er en klar fordel.

Har du overvejet en fleecejakke til garderoben?

En af de moderne trends, som ses i modebladene, er fleecejakken og særligt i farverne beige, mørkegrøn, mørkeblå og sort, der blandt andet fås fra mærket Rains. En fleecejakke er yderst komfortabel og praktisk. Den er nemlig både blød og tyk i materialet, som gør, at den er behagelig at have på. Den giver samtidig dit outfit et mere afslappet udtryk. En anden grund til at vælge en fleecejakke er, at du både kan benytte den som en overgangsjakke eller have den indenunder en jakke eller regnjakke, så du holder varmen på de koldere dage.