Tips til tøjshopping for store kvinder

Hvis du er ved at være godt træt af, at lede efter tøj, som du faktisk er glad for, så er du kommet til det rette sted. Det er svært at finde hoved og hale i hvor du bør starte, så her får du et par tips til tøjshopping for store kvinder.

Flatterende tøj

Der laves tøj til store kvinder specifikt, hvor der bliver taget højde for at proportionerne ikke nødvendigvis er 1:1. Det betyder at du kan finde tøj, der eksempelvis fremhæver din talje, og sørger for at skabe figur – hvis det er hvad du er til. Der laves dog tøj til mange flere forskellige kropstyper for store kvinder, så hvad der klæder en stor kvinde, klæder måske ikke en anden.

Find det rigtige for dig

Det betyder ikke nødvendigvis det tøj der sidder strammest, eller det tøj, der bedst skjuler din figur. Det rigtige tøj, er hvad der er helt rigtigt for dig. Hvis du har selvsikkerheden til at bære crop tops, korte shorts og stramme kjoler, så er det, det rigtige tøj for dig. Er du i stedet til den mere forsigtige side, hvad der også er helt okay, så bør du går efter andet tøj til store kvinder, der bedre passer til dine præferencer. Mærk godt efter med dig selv, hvordan du har det med noget tøj, inden du køber og beholder det.

Hold hovedet højt

At finde tøj til store kvinder, som både passer til din individuelle stil, pasform og prisleje er en næsten umulig jungle at navigere i. Det er muligt, men det kræver tålmodighed og gå-på-mod. For hvert 10. stykke tøj man siger nej til, er man måske heldig at finde ét, man bare elsker. Det er ikke umuligt, og det er også okay at fejle undervejs. At finde tøj, som umiddelbart virker okay, men i sidste ende må kasseres.