Kom på hat med kasketten

Når solen står højt på himlen er det tit nødvendigt at beskytte øjnene mod det skarpe lys. Solbrillen er ofte den populære løsning, men det kan være en rigtig god ide at kombinere disse med en hat med skygge. Derved slår du to fluer med et smæk: Ingen skarp lys i øjnene og ingen kraftig sol på isse og pande. Og netop disse dele af kroppen er udsatte steder, der let bliver forbrændte og dermed i farezonen for udvikling af hudkræft. Så på med kasketten og bare rolig, der mange smarte typer kasketter til kvinder, så vi ikke behøver ty til truckertypen!

Glem alt om truckerkasketten og store logoer
Når de fleste hører ordet kasket tænker de nok først og fremmest på den amerikanske type, med høj puld og formbøjet skygge, enten i plastik eller stof. Dernæst dukker der måske et billede af den engelske sixpence op, syet i ternet tweed. Ikke ligefrem feminine modeller, og ret svære at kombinere gnidningsløst med en sommerkjole eller løstsiddende bluser i lette materialer. Mange kvinder vælger derfor i stedet at gå stråhat-vejen, men disse er ikke altid lige praktiske, især ikke i blæsevejr. Så det er da godt nyt, at der nu designes moderigtige caps specielt til kvinder.

Der er gået mode i solbeskyttelse
Du vil hurtigt opdage, at mange af de nye typer kvindekasketter har en facon, der er mere flatterende for ansigtet. Ofte fremstår de som en kombination af en hat og en kasket, og nogle designere har tydeligvis ladet sig inspirere af den klassiske cloche hat. Der er blevet skruet op for farverne, så det hele ikke er marineblåt eller sort. I stedet kan du finde en nuance, der passer til dit outfit eller hudtone. I det hele taget vil vi kvinder have flere muligheder, så både farver, styles og materialetyper kommer mere i spil. Hatten af for det!