Mode til mænd

Det er forskelligt fra mænd til mænd, om de går op i mode. Nogle mænd køber kun tøj en gang om året og er det er nok for dem, og så er der dem, som shopper flere gange om måneden og hele tiden har fingeren på pulsen, angående moden. Nogle kvinder, nok de fleste, kan godt lide når en mand er flot og ser soigneret ud. Det viser noget om dem selv og deres standarder. Som så mange andre ting, kan man lære en mand om mode og hvad der sidder godt på ham og komplimenter hans krop. Når en mand går i tøj, som passer ham, bliver klippet og trimmet skægget kan kvinderne ikke lade ham være. Det tænder for feromonerne i kvinder og de får lyst til manden.

Mænd og benklæder

Mænd og kvinder er forskellige. Det er ikke en hemmelighed. Mandemoden ændrer sig ikke lige så hurtigt som kvindernes. Fx har shorts til mænd ikke ændret sig de seneste år. Modellen har ikke ændret sig meget. Deres shorts stopper stadig lige overknæet. Det er måske nogle få cm, der har ændret sig gennem tiden. Det er kun farven, der har ændret sig. Mandemoden er ikke den, som er præget af det største farvespænd. Mænds tøj har et meget neutralt farvespektrum. Det er som primært cowboyshorts eller stofshorts i mørke neutrale farver. Til gengæld er deres toppe mere farverige.

Sommermode til mænd

Mænd har forskellige præferencer angående benklæder om sommeren. Nogle kan lide lange shorts, som stomper ved læggen. Andre mænd kan lide shorts, som stopper lige oppe over knæene. Det er ikke ofte, at man ser de lange shorts længere. Det er gammel mode og mest for den ældre generation. Men der er jo selvfølgelig den undtagelse, at nogle ældre mænd føler sig yngre end de er og derfor går i tøj, som de føler gør dem yngre.