Must-haves i efterårsgarderoben

Vi begynder at gå det kølige efterår i møde, og det betyder naturligvis også, at der med fordel kan friskes lidt op i sommergarderoben, fyldt med shorts og stroptoppe. I løbet af de næste par måneder begynder kulden for alvor at sætte ind, og man får de bedste undskyldninger for at iklæde sig det hyggeligste og varmeste tøj. Men hvad kan man slet ikke undvære i garderoben om efteråret?

Lækre langbukser

Det er absolut nødvendigt at have et par lange bukser i noget ordentligt, tykt stof, der kan afskærme de stakkels ben mod kulden udefra. Der er næsten ikke noget, man ikke kan parre et par lange bukser med, både hvad angår sko og accessoires. Hvis man ovenikøbet finder nogle, der har en bare lidt neutral farve, kan de også genbruges mange gange i forskellige outfits. Er man typen der har lidt længere stænger end de fleste, er det også meget muligt at man kan shop tøj til høje piger.

Vamset sweater

Sweatere, striktrøjer, cardigans med mere, er nødvendige for at komme igennem det kolde halvår. Foruden at give varme til kroppen, kan man finde så mange fine og unikke sweatere og striktrøjer, der giver lige det look man gerne vil have. Og hvis ikke en vamset, lækker sweater er indbegrebet af efterår, så er det ikke til at sige hvad der er.

Halstørklæde

Sidst, men sandelig ikke mindst, er det også meget vigtigt at man har et – og gerne flere, halstørklæder man kan hive frem fra skabet. Vanter og hue kan også være væsentlige at skaffe sig, men et halstørklæde kan gøre så meget, ikke bare for varmen, men også for ens udstråling. I efteråret er der en tendens til at man bliver pakket ind i nogle meget mutte og neutrale farver. At peppe ens outfit op, med en farvebombe af et halstørklæde, kan derfor gøre underværker.