Utilfreds med kroppen? Måske kan en behandling gøre tricket

Ønsker du din drømmekrop, må du på et tidspunkt sande, at der er en grænse for, hvor langt du kan nå ved at spise sundt og dyrke masser af motion. Står du fx med fedtdepoter, du bare ikke lader til at kunne komme af med, uanset hvad du gør, kan det være oplagt at få fedtfrysning eller fedtsugning foretaget – hvis du har pengene til det. Denne slags behandlinger kan fx udføres på et privathospital.

Slip af med mavens overskydende hud

At der findes behandlinger, du kan tage imod for at få bugt med fedt på arme, lår og hage, kommer nok ikke som det store chok. Men hvad hvis det ikke er fedt, du har i overmål, men hud? Det kommer en del ud for, som har oplevet et drastisk vægttab. Ønsker du hudreduktion af slapt maveskind, så er der procedurer inden for opstramning af hud, du kan tage imod – fx i kølvandet på en fedtsugning.

Ønsker du et mere ungdommeligt ansigt?

Leder du efter et privathospital, der kan foretage de kosmetiske operationer, du ønsker udført for at blive glad for det, du ser i spejlet, så klik her. Det behøver ikke kun være omfattende operationer som fedtsugning eller hudreduktion efter vægttab, privathospitaler tilbyder. Det kan også være ting som ansigtsløft, hvor du får strammet op i ansigtet, så at du virker mere frisk, glad og ungdommelig.

Utilfreds med øjenlåg eller ører? Her er der også noget at gøre

Også ved øjenlåg kan du komme overskydende væv til livs med et såkaldt øjenlågsløft, så snart sagt er der ingen grænser for, hvor på kroppen du med en operation kan give huden et flottere udseende. Har du flyveører, er der måske noget at gøre her. For med en øreoperation kan du få ørerne lagt ind til hovedet. Er du utilfreds med noget ved kroppen, så er der nok en operation, der kan ændre det.

Forud for en kosmetisk operation skal du til forundersøgelse

Nu skal du ikke regne med at kunne bestille tid til en operation, uden at du har været igennem en forundersøgelse først. Til en forundersøgelse afklares det, om operation kan svare sig i dit tilfælde, og du får at vide, hvilke risici der er forbundet med en operation. Her får du grundlaget for at tage stilling til, om du faktisk ønsker en operation. Vil du have en flot krop, så book en konsultation først.