Dette skal du være opmærksom på inden du får lavet nye bryster

Nogle kvinder vælger at få lavet nye bryster i løbet af deres liv. Det kan være efter fødsel og amning, eller noget helt andet. Andre vil bare gerne have et andet resultat end de i forvejen har. Men det er ikke uden konsekvenser, og det er bestemt ikke en beslutning, som man skal tage spontant. Hvis du overvejer at få lavet bryster, så læs med her og find ud af, hvad du skal være ekstra opmærksom på.

Hvad er en brystforstørrende operation?

Når du får lavet bryster, så kan du få lavet en brystforstørrelse med brystimplantater for det er det, som de fleste får lavet. Mange vælger at få lavet bryster, for at ændre form og fylde på dem. Det kan for nogle være nødvendigt efter enten fødsel, amning, et større vægttab eller hvis de bare har mistet fylde. Det kan også være, at der er nogle der får det lavet, fordi de ønsker at skabe mere symmetri mellem brysterne, hvis ikke de er lige store.

Hvad du skal være ekstra opmærksom på

Når du skal have lavet bryster, så er det ikke uden konsekvenser og bivirkninger, for det kan være en risikabel operation. Når du får lavet bryster, så er det en operation, som ligger til mellem 30.000 og 40.000. Den dag du skal opereres, kommer du i fuld bedøvelse og operationstiden er på omkring 45 minutter. Efter operationen skal du være på klinikken i 2-3 timer, hvor du derefter skal sygemeldes fra arbejde i 2 ugers tid. Inden du bliver opereret, så skal du igennem en masse konsultationer sammen med en plastikkirurg. Her bliver I sammen enige om, hvad der passer bedst til din krop, uden at det kommer til at syne alt for voldsomt.

Overvej en ekstra gang

Det er ikke en spontan beslutning af få lavet en brystoperation. Derfor skal du tænke dig ekstra godt om inden, at du beslutter dig endeligt. Det er både en dyr og risikabel operation, så det er ikke noget alle får lavet. Du kan evt. snakke med familie, kæreste eller venner og overveje en ekstra gang, om det virkelig er nødvendigt med sådan en operation, eller om det er en hurtigt spontan ide, at du bare lige har fået. Husk at passe på din krop, og sørg for at du træffer de rigtige beslutninger.