Påklædning og udsmykning: Hvad er beauty for dig?

Beauty: Det at smukkesere sig og gøre noget ud af sig selv er noget, som mange kender til. Beauty kan være forskellige ting, og det er individuelt, hvad man finder smukt og måske feminint ved én selv. Nogle finder måske inspiration i modeblade eller via modeblogs. Andre finder inspiration på internettet eller på mannequin-dukker i butikkerne. Måske dette kan inspirere dig til næste beauty-projekt?

Pift efterårets farvet op med hjemmelavede smykker

Måske klæder du dig i tøj og sko bestemt ud fra sæsonen, hvorfor tøjet i disse måneder kan være i mørkere nuancer og farver. Det kan for nogle virke lidt trist og koldt, men heldigvis er der råd for det. Accessories herunder smykker er eksempelvis noget, som kan pifte ethvert outfit – enten op eller ned. Hvis du søger et fritidsprojekt og samtidig går op i beauty, kan du finde inspiration til lav selv smykker. Det kan gøres præcist, som man selv ønsker. Du kan eksempelvis vælge perler ud fra dine yndlingsfarver eller din stil. Måske du er til hvide eller klare perler, eller derimod pangfarver? Det samme gælder perlers størrelser, de fås også i mange afskygninger. Du kan eventuelt sætte dig ned og brainstorme i forhold til, hvilken smykkestil, der passer til dig og dine behov. En idé er også at lave smykker ud fra, om det er til hverdagsbrug eller måske til de kommende julearrangementer?

Beauty behøver ikke at koste penge

For nogle lyder det måske dyrt at gå op i beauty, eksempelvis smykker. Det kan virke dyrt at købe øreringe, halskæder og armbånd. Men det behøver det ikke nødvendigvis at være. Det at lave perler hjemme kan jo gøres ud fra eget budget. Måske I er flere i familien, som kunne finde det interessant. Så kan I gå sammen om at købe ind til at lave jeres egne smykker.