Skal din mand have vokset ryggen?

Har din mand lidt for meget hår på ryggen, der er til gene for ham selv og dig? Så skal du overveje at vokse det. Hårfjerning med voks er meget effektivt, og det kan holde op til 4 uger, før hårene begynder at kunne anes igen. Det er en forholdsvis nem procedure, og i de fleste tilfælde kan du gøre det selv. Læs med i denne artikel, og hør mere om dine muligheder, når det kommer til hårfjerning på ryggen.

 

Hvorfor skal du bruge voks?

Voksbehandling er en meget effektiv måde at fjerne hår på kroppen med. Voksbehandling (på alle dele af kroppen) tager længere tid end andre metoder som barbering, men det efterlader din hud glat og hårløs i meget længere tid efter én enkelt behandling. Når du skal barbere dig, vil du opdage, at du altid kæmper med genstridige hårstrå eller røde knopper efter din ladyshaver eller barberkniv. Det skyldes, at du kun barberer håret lidt og ikke fjerner det fra hårsækken. Det er her, voksbehandling kommer ind i billedet. Voksbehandlinger kan være meget effektiv og kan fås til enhver kropsdel som f.eks. hår på ryggen hos din mand.

 

Hvordan gør man det?

Det er meget nemt at vokse sig selv. Du kan også opsøge professionelle, hvis du ikke helt er komfortabelt med at gøre det selv. Ellers skal du egentlig opvarme voksen, du skal bruge til at fjerne dit hår med. Det kommer an på hvilket mærke du bruger, da der nogle strips, hvor der allerede er voks på og så skal du egentlig bare tilføje stripsene til det ønsket område. Det er vigtigt, at du trækker stripsen med hårenes groretning. Du bør forsøge at trække den af hurtigt. Du kan holde fast i huden og strække den lidt, før du bruger voksstrimlen; det vil gøre det lettere for dig at fjerne hårene. Det er ikke en smertefri procedure, men du kan opbygge en vis grad af smertetolerance med tiden.

 

Hvilken slags voks skal jeg bruge?

Du kan finde forskellige produkter til at fjerne hår med. Der er nogle billige mærker, som du kan købe. Du skal dog være sikker på, at det er ordentligt og ingredienserne er skånsomme overfor din mands hud. Du kan prøve at søge online og læse nogle anmeldelser af de forskellige produkter. Du skal være opmærksom, hvis din mand har en sensitiv hud. Måske du skal finde et mærke, der bruger milde ingredienser, der ikke vil give irriteret hud.