Tre tips til flot, friskt og fyldigt hår

Vi ser det alle sammen på forsiderne af magasinerne, der fint springer i øjnene på os, når vi nærmer os betalingskassen i supermarkedet. Vi ser det i tv-reklamer, når kvinderne i det flotte sollys, stilsikkert går langs strandkanten, mens reklamen opfordrer os til at købe et særligt produkt. Sidst men ikke mindst ser vi det også, når de flotte kvindelige tv-værter kommer på skærmen og bare stråler af selvtillid. Det er selvfølgelig det der flotte, friske og fyldige hår, som de alle sammen render rundt med – og dét kan du også få!

I denne artikel kan læse tre gode tips til, hvordan du kan give dit hår lidt ekstra kærlighed.

Vurdér først hvad du har brug for

Er dit hår for tyndt, ønsker du måske mere fyldighed. Når du stryger fingrene igennem håret, oplever du måske, at lidt for mange løse hårstrå følger med. Måske dine spidser trænger til ekstra kærlighed. Ja, der kan være mange årsager til, at du ønsker friskere og sundere hår. Derfor bør du først og fremmest vurdere lige præcis, hvad du søger hjælp til. Mange steder online kan du nemlig få hjælp til at finde årsagen til, hvorfor du fx taber håret. For hårtab kvinder er især én af de ting, hvor flere grunde kan spille en rolle. På den måde kan du som det første step, bliver klogere på om du fx skal ændre kostvaner, mindske brugen af krøllejern etc.

De rette hårplejeprodukter

I mange tilfælde kan du få mere friskt og fyldigt hår ved at bruge hårplejeprodukter, der afhjælper med lige netop dette. Har du fx spaltet, ødelagte spiser, anbefales det især, at du benytter en hårkur jævnligt. En hårkur bruges som step nr. 2 i badet. Det vil sige efter du har vasket dit hår med shampoo, men inden du plejer det med balsam. En hårkur genopretter svovlbroerne i håret, som er de, der holder håret friskt, sundt og stærkt.

Husk også: Brug nu heller ikke for mange hårplejeprodukter. Et overload af hårplejeprodukter kan skade håret. Brug de rette, og brug dem med omhu.

Spørg din frisør

Det er altid en god idé at spørge din frisør til råds. En frisør behøver ikke kun at sørge for, at du får klippet håret, når det trænger. Husk nu på, at frisører jo om nogen har en helt særlig ekspertise indenfor hårpleje. Brug derfor gerne din frisør som rådgiver.