Guide: Sådan bliver du klar til intim hårfjerning

De varmere tider er på vej, og det betyder, at vi snart skal have bikini eller badedragt på igen. Måske du skal ud og forkæle dig selv med en ny badedragt eller bikini til når du skal på ferie? Når man skal bevæge sig ud i bikini eller badedragt så kan (nogle) godt lide at have styr på hårvæksten. Det vil sige, at det er lidt mere under kontrol. Her er intim hårfjerning en effektiv måde at få fjernet håret på. Læs med i denne artikel og læs vores guide til intim hårfjerning og hvordan du gør det mindst smertefuldt for dig selv.

Gro håret ud

Det lyder måske mærkeligt, men for at få et godt resultat med intim hårfjerning skal du faktisk have noget hårvækst. Det skyldes, at hårene skal være lange nok, så voksen kan hæfte på dem. Så lad dit hår vokse ud i mindst to uger, før du går i krig med at vokse dig selv, eller hvis du skal have det gjort hos en salon eller hos kosmetologen. På denne måde bliver det faktisk også mindre smerteligt. Hvis du ikke har nok hår, så kan det føre til at du får hudirritation. Det giver et langt pænere resultat. Og det vil også holde i længere tid, fordi hårene skal nå at vokse ud ige

Eksfolier din hud

Aftenen før du skal vokse dig selv eller du skal til din aftale, skal du sørge for at eksfoliere din hud. Det hjælper med at fjerne døde hudceller og gør hårfjerningsprocessen meget mindre smertefuld. Brug en god scrub eller eksfoliator, og sørg for at være ekstra opmærksom på bikinizonen. Hvis du selv skal vokse dig selv, så er dette også et godt step at tage inden, du skal vokse dig selv. Det vil hjælpe med at fjerne eventuelle døde hudceller og gøre hårfjerningsprocessen lidt mindre smertefuld.

Vælg den rigtige metode

Der findes forskellige metoder til intim hårfjerning. Du kan vokse, barbere dig eller bruge en hårfjerningscreme. Den mest populære metode er voksning. Den er mere smertefuld end barbering, men den holder længere. Hvis du er ny til at skulle vokse dig selv, så kan du finde noget skånsomt voks til at fjerne dine hår med. Det kan være lavet på nogle naturlige kemikalier eller produkter, der ikke er så skrappe imod huden.