Massage på budget? Her er nogle idéer

Massage er hverken et basalt behov eller en menneskeret, men det er altså alligevel en skøn og tiltrængt oplevelse ind imellem. De fleste af os går nemlig og spænder op i dagligdagen og trænger til at få løsnet op. Desværre bliver det hurtigt dyrt, hvis man jævnligt går til massør.

 

Kender du det, når du bare trænger til at slappe helt af under kyndige hænder på en massagebriks? Men din økonomi ikke lige kalder på at smide mange hundrede kroner efter massagen? 

 

Ja, så er der ikke andet for end at tænke over, hvordan du kan få afspændt musklerne på budget – og måske en sjælden gang imellem forkæle dig selv med en professionel massage… Her er der et par tips, som du kan overveje at bruge i din hverdag. Læs med og slap af! 

Lav massagesalon derhjemme

Den billigste løsning er uden tvivl at forvandle hjemmet til en massagesalon. Hvis du har en partner, kan I give hinanden massage, hvilket også kan være en skøn paraktivitet. Det kan øge intimiteten og være en dejlig sensuel oplevelse. 

 

Der skal ikke mange remedier til. Det vigtigste er et håndklæde på sengen og en olie til at massere med. Afslappende musik og duftlys – eller alternativt en velduftende olie – kan gøre oplevelsen endnu bedre.

 

Sørg for at rummet har en god temperatur, især hvis I ikke skal have så meget tøj på. En behagelig og dæmpet belysning er også at foretrække. Derudover er det en god idé at “uddanne” dig lidt i massagens kunst ved hjælp af et par Google-søgninger og YouTube-videoer.

Invester i en massagestol

En massagestol er selvfølgelig langt fra en billig investering. Men det kan være et godt alternativ til gentagne besøg hos en professionel massør – i hvert fald hvis du gerne vil spare. Når du først har købt massagestolen, skal du jo ikke bruge flere penge, og så kan du bruge den igen og igen. 

 

Herimod kan det hurtigt løbe op, hvis du går til massør et par gange, eller måske fire, om året. Så måske er en massagestol værd at overveje, selvom det naturligvis ikke kan måle sig med en massage givet af levende hænder.

Und dig selv en professionel massage – bare en gang imellem

Selvom du gør, hvad du kan, for at holde udgifterne nede, betyder det selvfølgelig ikke, at du aldrig skal unde dig selv en professionel massage. En gang imellem kan der måske godt være råd til en session med en kyndig behandler. 

Så kan du jo supplere med hjemmesalon og eventuelt en stol. Thai massage er én af de mest udbredte massagetyper i København, og du finder thai massage Østerbro såvel som Vesterbro, Frederiksberg, Christianshavn og Amager. Resten af landet byder selvfølgelig også på massageklinikker i massevis.