Til dig der har brug for hjælp til håret

Vil du tage dig bedre af dit hår? Har du spurgt venner og familie til råds, men stadig er usikker på hvordan? Følg godt med her, hvor der forklares, hvordan du får bedre og mere strålende hår – ikke kun én dag, men hele tiden.

En haircare rutine

Vi alle har hørt om en skincare rutine, men en haircare rutine er ikke ligeså et velkendt begreb. På samme måde som vi plejer vores hud og krop generelt med bl.a. shower gel, fugtighedscreme eller olie, så skal vi også huske på at pleje vores hår. Det er ikke nemt med håret, da man først skal finde ud af om ens hår føles tørt eller olieret, eller om det fx skifter igennem årstiderne og det kolde eller tørre vejr har en påvirkning på det, udover det måske mere tydelig dvs. om man har bølger, krøller eller helt glat hår.

Det vigtigste er, at starte helt fra toppen. Derfor skal man kigge på hvilken shampoo man bruger, er det en kerastase shampoo, Head & Shoulers, Olaplex eller noget helt fjerde man bruger?

Alt fra tyndt til tykt hår

Med shampooer fra keratase er der netop en bred vifte af muligheder, som man kan kigge på. Der er nemlig en hel serie af shampooer netop til det behov, man har brug for.

Hvis du har farvet hår, så er der shampooer der kan håndtere og pleje mange former for farvet hår. Har du tyndere hår og muligvis lider af hårtab, så er der også mulighed at få den hjælp, du behøver. Har du krøllet hår og vil have mere definition og glans i dit hår, så kan du sagtens få det med lidt research. Og hvis du tørt eller ødelagt hår, så er der også rig mulighed med at få din naturlige skønne hår tilbage samt selvsikkerheden.