Hold huden ung og frisk med den rigtige pleje

Der er mange produkter der i dag indeholder skadelige stoffer, som kan være med til at nedbryde din hud eller bliver optaget i kroppen. Det er derfor vigtigt at finde produkter der faktisk hjælper din hud, i stedet for at skade den mere. Så hvordan finder man de rigtige produkter og giver sin hud den nødvendige pleje?

Hvad er din hudtype?

Huden, særligt i ansigtet er altid eksponeret for vejret og hverdagens forurening. Dette kan for mange føre til at huden bliver tør. Når huden er tør føles den dehydreret og stram og kan i nogle tilfælde skalle af. Andre døjer med fedtet hud, her vil huden ofte skinne, ofte med urenheder og kan tilmed føles fedtet at røre ved. Kombineret hud består af et eller flere olierede områder i ansigtet, som fører til urenheder. Nogle har også almindelig hud, der ikke viser tegn på noget af de ovenstående nævnte. Det er derfor vigtigt at finde ud af hvad ens hudtype er, for at man kan pleje og hjælpe sin hud bedst muligt.

Beskyt dig mod solen

Ansigtet bliver ligeledes udsat for solens skadelige påvirkning. Ved at udsætte huden for store mængder sol nedbrydes huden under overfladen og forstærker aldringsprocessen. En solskadet hus kan ofte genkendes ved at den har fine og tilmed dybe rynker. Ved at forebygge solskader er det vigtigt at beskytte sig mod solen. Brug derfor gerne en hat, til at skærme for den stærke sol om sommeren og solcreme. Faktisk er det en fordel hvis man bruger en creme med solfaktor i hele året, for selvom man ikke skulle tro det, bliver huden også udsat for uv-stråler om vinteren. Ved at finde den rigtige hudpleje kan man nyde af solens nærende D-vitaminer, også i ansigtet, hele året rundt.

Brug naturens midler

I stedet for at tilsætte en række forskellige usunde kemikalier kan man i stedet bruge produkter som gør brug af naturens midler. Ved at kigge på denne side, kan man finde produkter som udnytter naturen potentiale og tilmed gør brug af naturdufte. Der bruges desuden aktive ingredienser, som styrker huden og vækker blodtilførslen så man for en sundere hud som synes yngre. Disse aktive produkter kan eksempelvis være sort vulkansand, granatæbleenzym, rosenolie eller aloe vera. Dette var blot få af mange, for naturen har uendelige mængder af ressourcer.